Les piscines de Valldoreix s'obriran finalment dissabte dia 12 després de diversos enderreriments


  • Comparteix:

El retard en les obres d'ampliació de la piscina de Valldoreix ha obligat a posposar la seva inauguració fins dissabte vinent, una setmana més tard del previst. Tot i que les piscines han estat tancades dos anys, l'EMD ha preferit esperar que s'acabin tots els detalls per garantir la seguretat del complex esportiu.

Les obres, que han permès ampliar la piscina i complementar-la amb unes noves instal·lacions de fitness, s'han retardat per la fallida de l'empresa constructora. L'EMD va licitar l'acabament de les reformes a les tres empreses subcontractades que les estaven executant, però els problemes de coordinació han allargat encara més la finalització del complex. Segons la vocal d'esports de l'EMD, Mercedes Rojo, el canvi d'equip de govern tampoc no ha facilitat el seguiment de les obres:

Merces Rojo

Ha fallat la coordinació i el control de les obres, i ara ens estem trobant molts detalls, que hem de resoldre ràpid i bé


Rojo ha assegurat que, ara mateix, només queden alguns detalls per resoldre i que, tot i no ser molt grans, són importants per garantir la seguretat de les instal·lacions. Segons la vocal d'esports, els valldoreixencs estan preocupats per poder utilitzar les piscines, però l'EMD només pot obrir el complex si es compleixen tots els requisits legals:

Mercedes Rojo

Si les piscines han estat tancades dos anys, no ens hem de precipitar ara per obrir-les una setmana abans, si no està tot ben enllestit i en regla


La inauguració oficial del complex es farà el dissabte dia 12, a les 11 del matí, encara que, probablement, es podrà començar a utilitzar la piscina a finals de la setmana entrant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.