L'Ajuntament concedeix dues beques per assistir a la Universitat Catalana d'Estiu


  • Comparteix:

Jordi Puigneró i Joan Maluquer en l'acte de renovació del conveni

Jordi Puigneró i Joan Maluquer en l'acte de renovació del conveni

L'Ajuntament ofereix la possibilitat que dos estudiants santcugatencs assisteixin a la 42a edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE). Gràcies al conveni renovat aquest dimecres entre les dues institucions, el consistori concedirà dues beques de 350 euros per assistir al campus de Prada de Conflent, a la Catalunya Nord. El període de sol·licituds d'aquesta ajuda s'allarga des d'aquest divendres fins a finals de juliol.

El centenari del naixement de l'historiador Jaume Vicens Vives i del poeta Màrius Torres serà l'eix central d'aquesta edició dels cursos d'estiu. Enguany, la iniciativa estrena una nova àrea d'estudi, el Dret Civil Català. En aquest àmbit, experts provinents de diversos punts del Països Catalans exposaran els resultats de la recuperació de costums i lleis catalanes anteriors al Decret de Nova Planta.

Amb la renovació del conveni segellada aquest dimecres, ja fa cinc anys que es manté la col·laboració entre la Universitat Catalana d'Estiu i Sant Cugat. El gerent de l'UCE, Joan Maluquer, ha explicat que la col·laboració amb administracions és bàsica, sobretot en temps de dificultats.

Joan Maluquer

Agraïm l'ajuda de l'Ajuntament, per nosaltres és cabdal que es mantingui sobretot en temps difícils.



El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, ha destacat el valor de la iniciativa.

Jordi Puigneró

Sempre ha estat un punt de trobada molt valuós. Enforteix la nostra identitat cultural i crea un espai de diàleg important.





La 42a edició de l'UCE a Prada de Conflent, que ofereix cursos, conferències, tallers i actuacions musicals, tindrà lloc del 15 al 24 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.