La Casa de Cultura acull la Mostra de Turisme Juvenil


  • Comparteix:

Les Illes és una de les destinacions més sol·licitades

Les Illes és una de les destinacions més sol·licitades

La Casa de Cultura acull, un any més, la Mostra de Turisme Juvenil fins el 25 de juliol. La mostra disposa d'un ampli ventall de recursos perquè les persones que estiguin preparant un viatge puguin trobar documentació per organitzar-se una escapada a la seva mida.

Els que encara no hagin planificat el seu viatge per aquest estiu, aquesta mostra pot aportar la solució. S'hi recullen tota mena de recursos turístics per ajudar als santcugatencs a decidir-se.
Cada any s'acosten a la Casa de Cultura unes 200 persones per acabar de planificar les seves vacances o per conèixer les millors ofertes. Enguany, estan tenint molt èxit els viatges a les Illes Balears així com les estades en albergs. Segons Esther Salat, responsable del punt d'informació juvenil de la Casa de Cultura, la mostra acostuma a ser una ajuda complementària als viatgers.

Esther Salat

Nosaltres els proporcionem tots els ingredients per fer el viatge com s'hi s'hagués programat en una agència


Com reconeix Salat, qualsevol demanda rebrà una resposta gràcies a l'elevat nombre de recursos que s'hi proporcionen.

Esther Salat

Disposem d'informació d'oficines de turisme i embaixades de tots els països del món així com d'Espanya i Catalunya. També tenim tot tipus de guies.


Així mateix, a la mostra també es tramiten els carnets d'estudiant internacional o d'alberguista que comporten nombroses descomptes a l'hora de viatjar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.