La FANOC organitza el primer Congrés de Famílies Nombroses a Sant Cugat al setembre


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà el Congrés.

Sant Cugat acollirà el Congrés.

El primer congrés de Catalunya sobre Famílies Nombroses se celebrarà a Sant Cugat el proper 20 de setembre, amb la presència d'experts europeus sobre polítiques familiars. Sota el títol de 'La família, motor del país', el congrés vol reivindicar el protagonisme de la unitat familiar i analitzar la situació actual de les polítiques socials a Catalunya.

El congrés l'organitza l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, que representa un col·lectiu de més de 700.000 persones, és a dir, un 12 per cent de la població catalana. L'objectiu d'aquest primer congrés és repassar les polítiques socials que s'han seguit a Europa i mirar d'aplicar-les a casa nostra. Segons el director gerent de Fanoc, Raúl Sánchez, a l'Estat han mancat les polítiques familiars perquè no s'ha entès que la família és cabdal pel progrés:

Raúl Sánchez

Durant molts anys, la família ha estat marginada a Espanya, mentre a Europa s'han fomentat les polítiques familiars


Segons Raúl Sánchez, el Congrés també analitzarà el perfil socio-econòmic i les dificultats que troba una família nombrosa avui dia, per garantir la llibertat i igualtat de condicions a l'hora de tenir fills. Per això el Congrés comptarà amb un grup d'experts europeus sobre polítiques familiars:

Raúl Sánchez

Comptarem amb experts d'arreu d'Europa de diferents àmbits, amb els què analitzarem la situació actual de les polítiques familiars


Segons Raúl Sánchez, durant els últims s'ha començat a parlar a l'Estat de polítiques familiars, però ara cal passar als fets i crear una xarxa de serveis que doni un veritable suport a les famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.