Domènec Miquel alerta del deteriorament del Monestir que provoquen algunes activitats socials i culturals


  • Comparteix:

Miquel està preocupat per l'estat del Monestir

Miquel està preocupat per l'estat del Monestir

L'historiador santcugatenc Domènec Miquel es mostra preocupat perquè considera que algunes activitats de caire cultural i social a la ciutat malmeten el Monestir i el seu entorn. Miquel ha posat com a exemple la caiguda d'un merlet de la muralla que va provocar la penjada d'una pancarta. L'historiador també critica que es vessin begudes en alguns actes entre les columnes del Claustre i demana que no es consenti el deteriorament del monument.

Domènec Miquel considera que no s'haurien de penjar cartells i pancartes a la muralla del Monestir, ja que fan malbé les pedres i poden arribar a provocar la caiguda d'una de les seves dents. L'historiador santcugatenc ho ha reafirmat durant la tertúlia de Cugat ràdio.

Domènec Miquel

Hi ha una llei que diu que no s'hi poden penjar les pancartes. Aquí estem en un consentiment total i absolut.



Miquel també ha explicat que en una de les darreres festes de final de curs celebrada per una escola de la ciutat al Claustre, va contar fins a quatre refrescos vessats entre les columnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.