Centenars de persones viuen la reobertura del mític 'El Mesón' de la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

La terrassa i el local d''El Mesón' han quedat petits durant la inauguració del nou restaurant, que ha obert les portes aquest dijous a la tarda. La festa ha estat amenitzada per una orquestra, mentre que els més petits han pogut gaudir d'un espectacle de pallassos. Els nous propietaris han rehabilitat el local, que durant l'estiu només oferirà servei de cafeteria i a partir del setembre obrirà el restaurant.

Després de dos mesos tancat, el restaurant 'El Mesón' ha tornat a obrir les portes del local de la plaça d'Octavià. Tot i que l'aspecte que ofereix és el mateix d'abans que canviés de propietaris, el nou responsable ha explicat que s'ha rehabilitat tots els materials, com la fusta i els terres.

El propietari d''El Mesón', Xavier Vendrell, ha destacat que treballaran per mantenir el prestigi que els antics propietaris van donar-li.

Xavier Vendrell

Intentarem donar-li el mateix carinyo que és el que li va donar la senyora Carmen. És el que demana la gent, bon tracte, que se sentin com a casa.


La inauguració s'ha fet aquest dijous a la tarda i una orquestra ha posat la nota musical, mentre que uns pallassos han fet riure als més menuts. Més de 500 persones han assistit a la reobertura d''El Mesón'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.