Els Gausacs descarreguen la torre de 7 i converteixen la diada de Festa Major en la millor de la seva història


  • Comparteix:

Moment en què els Gausacs aconseguien muntar la torre de 7

Moment en què els Gausacs aconseguien muntar la torre de 7

Els Castellers de Sant Cugat han aconseguit descarregar la torre de 7 durant l'actuació de Festa Major. La colla local s'ha fet amb aquesta fita tan esperada després d'intentar-ho sense èxit a la Festa Major d'ara fa dos anys. Els Gausacs han fet el 2 de 7, el 3 de 7 aixecat per sota i el 5 de 7. L'actuació dels camises verdes ha estat una de les millors de la seva història. La diada castellera a la plaça d'Octavià ha comptat amb les actuacions dels minyons de Terrassa i els Castellers de Sants. La jornada s'ha pogut seguir en directe per Cugat ràdio (91.5 fm) i Cugat tv ofereix un reportatge de tot l'esdeveniment patrocinat per Vil·la Sabat i Teca Sabat. Pots reviure l'actuació castellera a Cugat tv

Els camises verdes s'havien fixat l'objectiu de tornar a descarregar la torre aprofitant la jornada de castellera de Festa Major i ho han aconseguit. Els castellers de Sant Cugat han aprofitat l'ocasió d'actuar a casa per demostrar la seva valentia i descarregar sense massa problemes la torre de 7.

Pel cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt, l'actuació de Festa Major ha estat la millor de la història.

Èric Bellmunt

Feia ja 6 anys que no aconseguíem descarregar la torre, ha estat la millor actuació de la història. A partir d'ara buscarem el 4 de 8.


D'aquesta manera els Gausacs ja sumen 4 torres de 7 descarregades al llarg de la seva trajectòria. A l'acabar les rondes de la diada els camises verdes han celebrat amb crits, càntics i abraçades la bona actuació mostrada. La jornada castellera de Festa Major ha comptat també amb la participació dels Castellers de Sants i els Minyons de Terrassa que han aconseguit descarregar un 5 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.