La Guitza es mobilitza dissabte com a protesta pel judici per la calçotada popular


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza organitza aquest dissabte una manifestació per denunciar que l'ajuntament els hagi dut a judici per organitzar la calçotada popular. Alguns membres del casal han estat citats, acusats de desobediència per celebrar sense autorització de l'Ajuntament la calçotada del passat 30 de març.

Des del col·lectiu s'assegura que l'ajuntament actua amb finalitats polítiques i amb l'objectiu de silenciar les veus discordants. La Guitza denuncia que més d'un cop han trobat trabes a l'hora d'organitzar les seves activitats al carrer. De la seva banda, el consistori assegura que els permisos de la calçotada s'havien denegat per raons tècniques i no pas polítiques. Amb la intenció de donar a conèixer la seva situació, la Guitza prepara per dissabte una manifestació informativa. Guim Pros, soci del casal en dóna més detalls.

Guim Pros

Volem que la gent sàpiga que finalment anem a judici i quin és l'estat de la qüestió d'una forma animada i original.


Des de La Guitza reiteren que continuaran amb les seves reivindicacions i protestes fins que l'ajuntament no retiri la seva denúncia. Segons Guim Pros, si el consistori la volgués retirar, ja ho hauria fet.

Guim Pros

No ens quedarem callats si l'ajuntament manté la seva denúncia. Per molt que digui que no es presentaran al judici, si no retiren la denúncia seguirem protestant.


La manifestació tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda i encara es desconeix el recorregut definitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.