La psicòloga Marta Arasanz trenca els tòpics de l'homosexualitat en una conferència


  • Comparteix:

Una conferència ha trencat els tòpics sobre l'homosexualitat

Una conferència ha trencat els tòpics sobre l'homosexualitat

La psicòloga Marta Arasanz ha repassat i desmentit els clixés que envolten l'homosexualitat en la conferència 'Trencant tòpics sobre l'homosexualitat'. Arasanz ha fer un recorregut històric de l'homofòbia, la definició d'homosexual i la distinció entre identitat i orientació sexual. La cita, organitzada pel Servei Municipal d'Atenció a la Dona, ha tingut lloc aquest dimecres a la Casa de Cultura.

La conferència va lligada a una moció presentada per CiU i aprovada al ple municipal d'aquest mes, que es compromet a seguir treballant per la normalització social del col·lectiu de gais, lesbianes, transexuals i bisexuals.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha ressaltat el valor de la difusió per combatre els tòpics que envolten l'homosexualitat. Són declaracions a Cugat.cat.

Susanna Pellicer

Fer una xerrada sobre el trencament dels tòpics de l'homosexualitat és una bona manera de veure diferents vessants de l'homosexualitat.



La conferència 'Trencant tòpics sobre l'homosexualitat' s'ha basat en una explicació de la psicòloga especialitzada en sexologia Marta Arasanz i una posterior ronda de preguntes entre els assistents al col·loqui.

Arasanz ha explicat que la desinformació i les creences no comprobables són la font inicial de la confusió.

Marta Arasanz

L'homosexualitat encara és un tema ple de mites basats en la desinformació i les creences basades en dades no científiques.





La psicòloga també ha destacat que darrerament s'ha avançat en la qüestió política, però que cal fer un pas endavant en el terreny social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.