Tret de sortida al tercer concurs de vídeos d'estiu del canal Youtube Sant Cugat


Temes relacionats

Prop d'un miler de santcugatencs feliciten el Nadal al Canal YouTube (16/gen/10)

Carme Montero i Mònica Mones, guanyadores del segon concurs de vídeos d'estiu al Canal Sant Cugat de Youtube (14/des/09)

En marxa el segon concurs de vídeos d'estiu de YouTube Sant Cugat (22/ago/09)


  • Comparteix:

Un taller gratuït d'edició de vídeo digital, a càrrec de Cugat.cat, serveix per escalfar motors pel tercer concurs de vídeos d'estiu del canal Youtube Sant Cugat. Els vídeos del certamen, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, es podran presentar fins el 30 d'octubre. iPhones, càmeres de vídeo i de fotos, ordinadors portàtils o dos nits d'hotel són alguns dels premis de l'edició d'enguany.

Sota el lema 'Ajuda'ns a decidir entre el mar o la muntanya', els vídeos del concurs han de tractar de les vacances dels santcugatencs. Un minut de durada d'un vídeo pujat al canal Youtube Sant Cugat és la condició per participar al certamen, que l'any passat va registrar 42 peces. El concurs també proposa la categoria de vídeo enregistrat amb telèfon mòbil, amb una sola seqüència i sense edició.

El regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, ha explicat durant la presentació del concurs aquest dijous quin és l'objectiu del canal Youtube Sant Cugat.

Jordi Puigneró

El canal té l'objectiu de ser un espai referent a internet pel que fa als continguts santcugatencs.



La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha subratllat que el concurs compta enguany amb un taller gratuït d'edició de vídeo organitzat per Cugat.cat.

Mònica Lablanca

El taller ensenya les tècniques i secrets que permeten que els vídeos quedin més creatius.






El canal Youtube Sant Cugat compta amb 1.300 vídeos i 90.000 reproduccions i amb prop de 22.000 visites des de la seva creació, fa tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.