Lluís Recoder: 'La política és ideologia, però ha d'anar acompanyada d'estratègia executiva per no convertir-se en demagògia'


  • Comparteix:

El funcionament de l'administració pública ha de canviar perquè la gestió administrativa i la política estiguin unides. Així ho recull el llibre 'La política que ve' escrit per l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, i que han presentat aquest dijous al vespre. Recoder ha destacat que la política s'ha de basar en quatre eixos principals, la responsabilitat, la transparència, la qualificació i l'eficàcia. De la seva banda, Joly ha subratllat que l'administració pública és l'empresa que gestionen els polítics per fer realitat els seus projectes. L'Auditori de la Pedrera de Barcelona ha acollit la presentació, que ha comptat amb l'assistència de 400 persones.

El llibre 'La política que ve' de l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, té com a objectiu explicar el sistema per unir la política amb l'estratègia executiva per fer créixer el benestar dels ciutadans.

El titular d'Economia ha destacat que, a l'hora d'escriure el llibre, han treballat per explicar que la política té a veure amb l'administració pública i la gestió.

Jordi Joly

Una política que necessita entendre que la funció pública és l'empresa dels polítics per convertir els projectes en realitat.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha remarcat que la política és ideologia, però que ha d'anar acompanyada d'estratègia executiva, ja que sinó, ha dit, es converteix en demagògia. Per a Recoder, a l'administració li calen quatre eixos bàsics per treballar.

Lluís Recoder

Les coses es poden fer d'una manera diferent. Els valors que intentem aplicar són responsabilitat, transparència, qualificació i eficàcia.



La presentació ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la Pedrera de Barcelona. Abans de començar la trobada, que ha presentat el catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra Oriol Amat, el líder de CiU, Artur Mas, ha parlat distesament amb els conferenciants. Un gran nombre de regidors de la nostra ciutat han assistit a la trobada, així com també el líder de la federació nacionalista a Barcelona, Xavier Trias. Prop de 400 persones han assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.