Més de 170 persones assisteixen al sopar benèfic organitzat per la Llar d'Avis de la Parròquia


  • Comparteix:

El sopar ha tingut lloc al jardí de la Llar d'Avis de la Parròquia

El sopar ha tingut lloc al jardí de la Llar d'Avis de la Parròquia

La Llar d'Avis de la Parròquia ha celebrat un sopar benèfic per recaptar diners per mantenir les activitats que organitza l'entitat. La secretaria de la Llar ha explicat que la cita és per fer germanor i ha explicat algunes de les activitats que organitzen com tallers de manualitats, servei de perruqueria, berenars d'aniversaris, entre d'altres. El sopar ha comptat amb més de 170 assistents. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat el paper de la Llar d'Avis de la Parròquia, que ha dit que és independent i ha subratllat la vitalitat.

El jardí de la Llar d'Avis de la Parròquia ha quedat petit per acollir un sopar benèfic per recaptar diners per mantenir les activitats que organitzen des de l'entitat. La secretària de la junta organitzativa de la Llar, Maria Lluïsa Molist, ha explicat l'objectiu de la trobada.

Maria Lluïsa Molist

Evidenment fer germanor i recaptar diners per a la Llar. Berenars d'aniversaris, gimnàstica, servei de perruqueria, bingo... realment és per mantenir-nos.



Més de 170 persones han participat al sopar. Entre els assistents hi havia la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha remarcat la tasca que fa la Llar d'Avis.

Carmela Fortuny

La Llar d'Avis ha encarregat un sopar amb un entorn tan maco. Vull remarcar que és una llar molt activa i molt independent. Hem d'aprendre de la gent gran però sobretot d'aquesta Llar d'Avis.





La cita, que fa prop de 20 anys que se celebra, ha acabat amb un sorteig de regals que els comerços de la ciutat han aportat. A més, també han posat música per als més animats i s'han atrevit a ballar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.