L'Ajuntament apuntalarà la casa ensorrada a l'espera de decidir el seu enderroc


  • Comparteix:

Casa esfondrada del carrer Major

Casa esfondrada del carrer Major

L'immoble número 20 del carrer Major ensorrat aquest dissabte de matinada s'apuntalarà a l'espera que els tècnics decideixin el seu enderrocament parcial o total. La resta de veïns dels habitatges afectats poden tornar a casa seva, tot i que els del primer, segon i tercer pis del número 22 tenen restringit l'accés a la terrassa. També s'ha limitat el pas pel carrer Major, on s'ha habilitat un corredor pels vianants.

L'Ajuntament continua amb l'avaluació tècnica de l'immoble ensorrat del carrer Major. De moment, el consistori ha establert mesures preventives a l'espera dels informes que concretin el futur de l'habitatge.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que s'obrirà un expedient per analitzar les causes de l'incident.

Mercè Conesa

L'Ajuntament haurà d'obrir un expedient sancionador per veure perquè no s'ha fet el manteniment i perquè han cedit les bigues.


La casa de dues plantes situada al carrer Major es va esfondrar la matinada de divendres a dissabte sense causar ferits. Una quarantena de persones van ser desallotjades com a mesura preventiva entre la casa afectada i els edificis del voltant. Sis dotacions de Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc dels fets. L'ensorrament ha afectat la coberta i la segona planta d'aquest immoble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.