Dos alumnes de Sant Cugat són distingits per les seves notes a la prova de selectivitat


  • Comparteix:

El conseller d'Universitats, Mas-Colell, durant la presentació dels resultats de les PAU 2003

El conseller d'Universitats, Mas-Colell, durant la presentació dels resultats de les PAU 2003

Els estudiants santcugatencs Amalia Monge i Jordi Amador reben a les 5 de la tarda la Distinció de la Prova de la Selectivitat, que atorga la Generalitat als alumnes que han obtingut una nota igual o superior a 9. Els joves, de 17 anys, es troben entre els 40 primers que millor nota han tret en aquestes proves.

El Palau de la Generalitat serà aquesta tarda l'escenari del lliurament de distincions a càrrec del conseller d'Universitat, Andreu Mas-Colell. Seixanta-quatre alumnes opten a aquest premi, entre ells els santcugatencs Amalia Monge i Jordi Amador, que ocupen els llocs 33 i 36 de la llista.

Amalia Monge, que ha tret a la selectivitat un 9,15, ha cursat els estudis al col.legi Pureza de María. La jove, que farà Químiques a la UAB, ha comentat que les proves d'accès a la universitat eren bastant fàcils:

Amalia Monge

M'havia anat molt bé, però no esperava ocupar un lloc tant amunt de la llista


L'altre guardonat és Jordi Amador. Aquest sabadellenc ha estudiat fins ara a l'escola Viaró i ha obtingut un 9,13 de nota de la selectivitat. Amador, que cursarà Arquitectura a la UPC, ha explicat com ha encaixat aquesta distinció:

Jordi Amador

Tenia por de les correccions que fan en aquestes proves


A banda de la distinció, Monge i Amador, rebran una insígnia de la Generalitat i una matrícula gratuïta a un curs semestral d'anglès de l'Escola Virtual d'Idiomes per a Universitats. Els alumnes que es troben entre els onze primers llocs obtindran, a més, una menció específica i 300 euros en llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.