Els estudis de fisioteràpia de l'Escola Universitària Gimbernat celebren el 25è aniversari


  • Comparteix:

La cap d'estudis de l'Escola Universitària Gimbernat, Teresa Xipell, durant l'entrevista a Cugat.cat

La cap d'estudis de l'Escola Universitària Gimbernat, Teresa Xipell, durant l'entrevista a Cugat.cat

L'Escola Universitària Gimbernat, adscrita a la Universitat Autonòma de Barcelona i ubicada a Sant Cugat, celebra el 25è aniversari dels estudis de Fisioteràpia. Aquest dimecres s'han graduat els estudiants de la 23a promoció d'aquesta titulació, recentment transformada en grau. Gairebé 5.000 alumnes s'han format com a fisioterapeutes a la nostra ciutat des del 1985.

La cap d'estudis de l'Escola Universitària Gimbernat, Teresa Xipell, ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que els estudis de fisioteràpia han evolucionant molt al llarg dels anys i que com a conseqüència els estudiants que arriben actualment a la universitat saben perfectament què significa ser fisioterapeuta, i defugen de ser considerats només massagistes.

Xipell ha fet aquesta valoració durant l'entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Teresa Xipell

Fem una valoració perfectament positiva. Hem incrementat cada any el nombre d'estudiants.




El centre santcugatenc va ser el primer a Catalunya i el segon a l'Estat espanyol en oferir aquesta titulació. Al llarg d'aquests 25 anys hi ha hagut una àmplia representació femenina. De fet, el 72% dels alumnes que han passat per aquesta escola universitària han estat noies.

La bonca comunicació de Sant Cugat amb altres poblacions de l'àrea metropolitana de Barcelona és una de les principals raons per les que l'escola universitària està ubicada a la nostra ciutat. Xipell ha explicat que això és el que més valoren els estudiants que vénen de fora de Catalunya.

Teresa Xipell

Sant Cugat atrau en tots els aspectes. Té uns molt bons excessos. Els estudiants ho valoren molt positivament i també el seu l'entorn.





Aquest dimecres al vespre els més de 200 estudiants de la 23a promoció de fisioteràpia s'han graduat en una festa amb familiars i docents al centre santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.