Sant Cugat, llesta per un estiu tardà però calorós


  • Comparteix:

La ciutat es prepara per protegir-se de l'onada de calor amb la implantació d'un dispositiu de localització de totes les famílies amb membres d'edat avançada o en situació de risc i la difusió a la ciutadania de recomanacions per pal·liar els efectes de les altes temperatures. Els santcugatencs, de la seva banda, prefereixen continuar la tradició i refrescar-se a les terrasses, les gelateries o simplement ventant-se a l'ombra.

Les cerveses, els gelats, les orxates i els refrescos es converteixen aquests dies en els protagonistes del centre de la ciutat. Aquestes són només algunes de les mesures per mitigar la calor que fan servir els ciutadans consultats per Cugat.cat.

Gent

Penso que fa molta calor, però veig que la gent va fent i em callo. / Ens imaginem que estem a la Costa Brava. / L'orxata és un remei eficaç.




Per tal de protegir els col·lectius de risc, l'Ajuntament i els Centres d'Atenció Primària han engegat un dispositiu especial de control de les famílies amb membres d'edat elevada o amb algun tipus de dependència.

Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

Fem trucades a les famílies amb membres en col·lectiu de risc per tal de tenir-los sota control.





D'entre les recomanacions de l'Ajuntament per fer front a la calor destaquen la bona hidratació i evitar l'exercici i l'exposició solar en hores de màxima temperatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.