Detingudes dues persones acusades de falsificar targetes bancàries


  • Comparteix:

El lladres feien servir, presumptament, una microcàmera / Font: Mossos d'Esquadra

El lladres feien servir, presumptament, una microcàmera / Font: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones acusades d'instal·lar dispositius de copiat de targetes bancàries en caixers automàtics. Els presumptes autors dels robatoris, que estan en presó preventiva, havien comès 109 fets delictius a Sant Cugat i a diverses localitats de l'àrea metropolitana. Als detinguts se'ls imputen delictes de falsificació de moneda, estafes bancàries i robatoris amb força.

Els detinguts instal·laven, presumptament, microcàmeres a l'interior dels caixers automàtics per aconseguir les dades bancàries dels usuaris. Amb aquest mètode aconseguien obtenir les dades de les bandes magnètiques de les targetes i la clau, per després fer reintegraments de diners en efectiu, tal com han explicat els Mossos d'Esquadra.

Els lladres, segons ha explicat la policia, eren especialistes en aquest tipus d'estafa, ja que podien instal·lar el mecanisme d'obtenció de les dades dels usuaris en menys d'un minut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.