El Mesón instal·larà una pantalla gegant a la plaça d'Octavià per la final del Mundial


  • Comparteix:

Seguidors de 'la Roja' celebrant un gol

Seguidors de 'la Roja' celebrant un gol

El restaurant El Mesón instal·larà una pantalla gegant a la plaça d'Octavià per seguir la final del Mundial que es juga diumenge a Sud-àfrica entre la selecció espanyola i l'holandesa. El gerent del restaurant, Xavier Vendrell, ha animat l'afició santcugatenca a gaudir del partit en aquest punt emblemàtic de la ciutat.

Tal i com ja s'ha fet en les últimes grans finals que ha jugat el Barça, la plaça d'Octavià disposarà d'una pantalla gegant per veure la final mundialista. En aquesta ocasió, l'organitzador de l'acte és el restaurant El Mesón, que instal·larà la pantalla al costat de la terrassa del local.

La capacitat de la terrassa és d'unes 120 persones assegudes, però la pantalla serà visible per a tota la gent que estigui a la plaça d'Octavià. El gerent del restaurant, Xavier Vendrell, fa una crida als seguidors santcugatencs de 'la Roja' perquè s'apropin a veure el partit a la plaça.

Xavier Vendrell

Quanta més gent vingui millor. Tothom que vulgui venir està convidat.


La Policia Local ha fet un avís perquè la gent no porti ampolles de vidre ni objectes contundents per evitar riscos. Seguint aquest consell, El Mesón només servirà en gots i plats de plàstic.

El partit comença a dos quarts de nou del vespre de diumenge i enfronta les seleccions espanyola i l'holandesa, que disputen per primer cop una final d'un Mundial. La pantalla gegant estarà instal·lada una estona abans del partit per seguir la prèvia i convertir la plaça d'Octavià en el punt de trobada dels aficionats locals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Lluis Recoder i Xavier Martorell serán els únics responsables que a la plaça Octavia poguem veure banderas espanyoles anticonstitucionals i sentir crits contra Catalunya, els grans nacionalistes.

Joan Serrallonga. Enviat el 11/jul/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.