Sant Cugat es reafirma com a capital catalana del rubik

Societat

Publicat el 10/jul/10 per Damià Bonmatí

Sant Cugat ha estat aquest cap de setmana l'epicentre dels aficionats catalans de Rubik. Ha estat gràcies a l'Open Internacional de Barcelona de cub de Rubik, que reuneix 64 participants d'una desena de nacionalitats. La ciutat s'ha convertit en els darrers anys en el punt de trobada dels aficionats del cub multicolor.

Les trobades dels jugadors de Rubik van començar a Terrassa i Barcelona, però es va apostar per una ciutat central com Sant Cugat. És per això que aquest cap de setmana ha tingut lloc a la ciutat l'Open Internacional. Ho explica un dels organitzadors, Àlex Riveiro.

Àlex Riveiro

A Catalunya hi ha dos nuclis jugadors de Rubik, Terrassa i Barcelona. Sant Cugat està molt ben comunicat i ho vam establir com a punt de trobada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Fins a una desena de nacionalitats diferents han compettit a la trobada, que ha enfrontat 64 participants, entre ells, 12 santcugatencs. L'Open, que s'ha disputat al Casal de Joves TorreBlanca, inclou diverses modalitats, per exemple, resoldre cinc cubs el més ràpid possible, fer-ho amb els ulls tapats, però també amb una mà o amb els peus.