Una desena de joves santcugatencs viatjaran a Nicaragua de la mà de l'associació 'Rostros, colores y sueños'


Temes relacionats

Neix a Sant Cugat l'entitat 'Rostros, Colores y sueños' per ajudar el poble de Nicaragua ( 7/abr/10)


  • Comparteix:

Grup de joves que viatjaran a Nicaragua amb l'associació

Grup de joves que viatjaran a Nicaragua amb l'associació

Un grup de joves santcugatencs de l'associació 'Rostros, colores y sueños' viatgen aquest dissabte a Nicaragua per participar en el primer projecte de l'entitat al país llatinoamericà. L'associació tirarà endavant, durant un mes, activitats d'ajuda a les famílies de la comunitat rural de Tipitapa, una zona propera a la capital nicaragüenca.

Durant aquest temps, 11 joves santcugatencs conviuran amb una comunitat de la regió de Tipitapa realitzant diverses activitats com col·laborar en les collites de blat, tenir cura d'animals i horts i participar en jornades de reforestació. Aquestes jornades formaran part del programa 'Hambre Cero' impulsat pel govern de Nicaragua i que compta amb el suport de l'associació amb la intenció d'ajudar les famílies més necessitades.

Els joves santcugatencs també s'encarregaran de posar en marxa la primera biblioteca del poblat. Així ho ha explicat la presidenta de 'Rostros, colores y sueños', Esther Rodríguez.

Esther Rodríguez

La creació d'una biblioteca a l'escola de Colama portant uns 200 llibres, a més de la realització d'activitats diverses per afavorir la cohesió de joves i infants de la comunitat.



L'experiència es recollirà en un documental que realitzaran els mateixos joves, per mostrar a Sant Cugat la realitat d'aquesta zona nicaragüenca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.