Alguns actes vandàlics i una baralla desllueixen la celebració santcugatenca de 'la Roja'


Temes relacionats

Els aficionats de 'la Roja' envaeixen Sant Cugat (11/jul/10)


  • Comparteix:

Aficionats a la plaça de Gabriel Ferrater

Aficionats a la plaça de Gabriel Ferrater

Les celebracions per la victòria de la selecció espanyola han deixat quatre contenidors i quatre papereres cremats. La Policia Local ha tallat l'accés a vehicles de la plaça de Gabriel Ferrater on s'han aplegat uns 1.500 seguidors, segons el cos policial. Aquest indret també ha registrat una baralla entre un veí de la zona i un noi que havia malmés els miralls de dos vehicles. El cos de seguretat local ha organitzat un operatiu especial en previsió de les celebracions i ha incrementat el nombre d'agents en servei.

Les mesures preventives també han inclòs controlar l'entrada de gots i ampolles de vidre i d'objectes contundents, segons ha informat la Policia Local. Els bars de l'entorn de la plaça d'Octavià, on s'ha instal·lat una pantalla per veure la final, han seguit les indicacions de la Policia Local i han servit en recipients de plàstic.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.