José Manuel Casteleiro deixa la docència després de 34 anys


  • Comparteix:

Casteleiro en un moment de l'entrevista

Casteleiro en un moment de l'entrevista

El director de l'escola la Floresta, José Manuel Casteleiro, deixa el càrrec després de 31 anys exercint la docència al centre florestà, vuit com a director. Fortament vinculat al teixit associatiu de la ciutat, Casteleiro deixa també de ser membre de la comissió organitzadora de la Festa de Tardor, on ha col·laborat les darreres vuit edicions. En un entrevista a Cugat.cat, el docent ha expressat els seus dubtes sobre el futur de l'ensenyament arran de la nova llei d'Educació.

Casteleiro va iniciar la seva trajectòria a l'escola del barri de Sant Cosme, al Prat de Llobregat, fa 34 anys. Tres anys després va ser traslladat a l'escola de la Floresta on ha exercit fins ara. Casteleiro s'ha mostrat satisfet d'haver dedicat la seva carrera professional a l'ensenyament públic. Són declaracions a Cugat.cat.

José Manuel Casteleiro

Estic molt content d'haver fet la meva tasca a l'escola pública. Un sector que mereix més reconeixement i que està al servei de les famílies.




L'exdirector de l'escola de la Floresta ha lamentat com s'ha desenvolupat l'elaboració de la Llei Catalana d'Educació. Casteleiro considera que ha mancat diàleg entre les parts i que l'opinió dels qui viuen el dia a dia de l'ensenyament no s'ha tingut prou en compte. Tot i això, s'ha mostrat optimista de cara a l'aplicació de la normativa.

José Manuel Casteleiro

El diàleg és el més important per avançar. La pràctica i l'experiència ens marcarà com aplicar la llei.






Oriol Castellví agafa el relleu de Casteleiro al capdavant de l'escola la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.