La Generalitat no retallarà l'ajut a la cooperació, tot i la crisi econòmica


  • Comparteix:

El govern català ni retalla, ni retallarà l'ajuda a la cooperació, tot i la crisi econòmica. Ho ha assegurat aquest dilluns el director general de Cooperació de la Generalitat, David Minoves, que s'ha reunit amb entitats de la ciutat per explicar l'acció de govern. Minoves ha explicat que cal, més que mai, mantenir la solidaritat i que per això és molt important la sensibilització de la ciutadania. Minoves també ha destacat l'esforç de Sant Cugat en l'àmbit de cooperació, al qual hi destina l'1% del seu pressupost.

Minoves ha deixat molt clar el ferm compromís amb la cooperació del Govern explicant les xifres. El director general de Cooperació ha dit que l'any 2003 la Generalitat destinava el 0,23% dels ingressos corrents a cooperació i que enguany s'hi destinarà el 0,5%, malgrat la forta retallada dels ingressos. En aquest sentit, Minoves ha destacat la tasca del govern català davant la corrent majoritària a nivell europeu que sí que reduirà aquestes partides.

David Minoves

A diferència d'altres governs, la Generalitat no es planteja retallar l'ajuda a la cooperació. El que fem és adaptar-la a les capacitats del país.



Minoves també ha destacat la trajectòria de Sant Cugat en el camp de la cooperació, on hi destina l'1% del seu pressupost municipal.


David Minoves

Sant Cugat ha fet un gran esforç i l'ha fet històricament. I ha estat una gran tasca de conjunt entre l'Ajuntament, les entitats i la ciutadania.






En aquest sentit, Minoves ha instat tothom a treballar per sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de creure's aquesta tasca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.