Els accessos a l'escola la Floresta s'arranjaran amb diners de lliure disposició del consell de districte


  • Comparteix:

Consell de districte celebrat aquest dimarts

Consell de districte celebrat aquest dimarts

Els accessos de l'escola la Floresta i la Quadra de Canals seran els beneficiaris de la partida de lliure disposició del consell de districte de la Floresta. Així ho han decidit aquest dimarts els membres del consell de districte. Alguns veïns de la Floresta han reivindicat de nou l'arranjament del carrer Pere Planas com una de les principals prioritats que, segons diuen, no s'han tingut en compte pel consistori. L'equip de govern ha reiterat que aquest carrer està pendent del procés d'urbanització.

Amb un pressupost d'uns 132.000 euros, l'escola de la Floresta comptarà amb una cimentació dels seus accessos d'aproximadament un metre i mig d'amplada. De la mateixa manera, també es construirà una vorera al costat esquerra de la calçada. De moment, des de l'equip de govern no han volgut fixar la data de finalització de les obres, llargament reclamades per la comunitat educativa de la zona. L'altra beneficiària de la partida de lliure disposició serà la zona de la Quadra de Canals, amb un pressupost de poc més de 170.000 euros que servirà per formigonar els carrers de la zona.

L'equip de govern ha assegurat que després de l'estiu es reuniran amb els veïns per acabar de concretar la destinació de 120.000 euros més que encara queden per prioritzar. Alguns dels veïns que han participat aquest dimarts al consell de districte de la Floresta han lamentat que aquests diners no es destinin a l'arranjament del carrer Pere Planas, que per a ells és una prioritat.

Els veïns han fet aquestes reivindicacions a Cugat.cat.

Veïns de la Floresta

És una prioritat per a tots els veïns, no és un tema econòmic. / Hi ha molta pols. / Ens diuen que no està previst. Tinc problemes de respiració.



De la seva banda, el president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador, ha explicat a Cugat.cat per què no destinen aquests 120.000 euros a l'arranjament del carrer Pere Planas.

Xavier Amador

Nosaltres mantenim la mateixa línia argumental. S'ha d'aplicar el procés d'urbanització del carrer Pere Planas per actuar-hi.





Els membres de l'oposició presents al consell extraordinari també han demanat al consistori més flexibilitat a l'hora de complir les peticions dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.