Més de 60 activitats conformen la Festa Major de Valldoreix que se celebrarà del 12 al 16 de setembre


  • Comparteix:

Valldoreix celebrarà la seva festa major del 12 al 16 de setembre amb prop d'una seixantena d'activitats que engloben un ampli ventall de propostes culturals, esportives i tradicionals. El nou vocal de cultura de l'EMD, Josep Casadellà, ha afirmat que el nou equip de govern està globalment d'acord amb la programació, però ha afegit que de cara a la propera edició hi haurà canvis importants.

Josep Casadellà ha explicat que el disseny de la festa major d'enguany s'ha d'atribuir a l'anterior equip de govern, ja que després de les eleccions no hi ha hagut temps per introduir modificacions. Tot i així, Casadellà considera que la programació és força encertada, especialment pel que fa a la implicació de totes les entitats de Valldoreix.

Josep Casadellà

El que es fa tradicionalment és que participin totes les entitats del poble. I aquest s'afegeix la colònia del casal de Montserrat.


El tret de sortida oficial de la festa es donarà amb la lectura del pregó, que tindrà lloc, un cop més, a les 10 de la nit a la Plaça del Casal de Valldoreix tot i que encara es desconeix qui en serà l'autor. Una hora més tard, arribarà el primer concert jove a càrrec dels grups 'Obrint Pas' i 'Nyebit'. El vocal de cultura de l'EMD, Josep Casadellà, explica que les activitats per a joves són una de les prioritats de la programació.

Josep Casadellà

S'ha volgut saber què volien els joves i s'ha anat als instituts a conéixer les preferències. Hi ha dos grups: els que volen rock català i els que volenmúsiques d'altres continents com el rap.


Els nens també seran uns dels grans protagonistes de la festa, ja que només el matí de dissabte podran participar a un concurs de pintura ràpida, una gimcana, una festa de l'escuma i veure un espectacle de clown. Dissabte al matí també tindran lloc dues de les iniciatives més exitoses, la pujada en globus al Club Esportiu de Valldoreix i el concurs de paelles al CEIP Ferran i Clua.

El punt cultural el donaran la mostra de Firart, el concert de música Gospel, les representacions teatrals del Grup Espiral, les trobades de bastoners i gegants i la missa major.

El vocal de cultura de l'EMD, Josep Casadellà, ha anunciat que de cara a la propera edició hi haurà canvis importants d'orientació en la programació de la festa, i ha trobat a faltar l'existència d'una veritable comissió de festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.