L'Ajuntament recomana tenir ben identificades les bicicletes per evitar robatoris


  • Comparteix:

Bicicletes estacionades

Bicicletes estacionades

L'Ajuntament fa una crida als ciutadans per evitar els robatoris de bicicletes. Es recomana que s'esculli un lloc freqüent per l'estacionament de bicicletes, que quedi a la vista i que permeti lligar el vehicle amb una tanca de seguretat. El consistori recomana, a més, no fer compres de segona mà sense contracte ni factura i que sempre es conservi el comprovant.

L'Ajuntament creu important també tenir el número de bastidor anotat en algun altre lloc i gravar algun identificador del propietari a la bicicleta, com ara el número del document d'identitat. Tot això serviria per identificar el vehicle en cas de furt. Si es produeix el robatori cal anar a denunciar-ho ràpidament i presentar les dades i característiques de la bicicleta per facilitar-ne la identificació.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Mejor aun, que fuera obligatorio regulado por ley el que las bicicletas tuvieran que matricularse, y llevar la matricula en lugar visible, que los que circulen a bordo de las bicicletas lleven de forma obligatoria un seguro de responsabilidad civil y que las infracciones de trafico cometidas contaran a la hora de que se le pudiera retirar al conductor de la bicicleta el permiso para circular por las poblaciones donde se hubiesen cometido las infracciones De una vez por todas los ciclistas deben de ser obligados a respatar a los peatones, las bicicletas se han adueñado del espacio natural de los peatones, las aceras y las zonas peatonales, es curioso ver como en La Rambla del Celler por el carril bici no circula ninguna bicicleta, sin embargo lo hacen por las aceras Deberian de hacerse campañas de concienciacion para que los que circulan a bordo de vehiculos tales como la bicicleta, fueran conscientes del daño que le pueden hacer a un indefenso peaton La libertad no como respuesta sino como realidad

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 15/jul/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.