El record del passat tèxtil a Sant Cugat promou un taller introductori a la tècnica del tapís


  • Comparteix:

Un taller d'iniciació a la tècnica del tapís ha volgut recordar el passat del Museu de la Casa Aymat com a seu de l'Escola Catalana del Tapís. Grans i petits han après de la mà de la tapissera Maria Assumpció Raventós les principals tècniques d'elaboració de peces multicolors tèxtils. El curs, que ha tingut una durada de tres dies, representa l'inici d'un procés de transformació de la subseu del Museu on cobrarà importància la producció del tapís contemporani.

La tècnica d'Educació del Museu, Helena Minuesa, ha explicat a Cugat.cat en què consistirà l'ampliació de la mostra del Museu de la Casa Aymat.

Helena Minuesa

Donarem forma a la Casa Aymat amb una exposició permanent que expliqui la seva història. També farem tallers educatius.



Una de les primeres actuacions per aconseguir apropar la tècnica del tapís als santcugatencs ha estat la programació d'un curs introductori dirigit a tots els públics. Dues participants de les sessions, han valorat així la iniciativa.

Participants

Hem passat unes tardes meravelloses. / Vaig escollir aquesta activitat per passar més temps amb la meva filla. Hi ha poques activitats obertes a grans i petits.





A banda de ser la seu de l'Escola Catalana del Tapís als anys cinquanta, el Museu de la Casa Aymat també va acollir una fàbrica manufacturera de tapissos i catifes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.