El futur de Sol i Aire serà el protagonista de la Festa Major


  • Comparteix:

Moment de la lectura del pregó del 2009

Moment de la lectura del pregó del 2009

El barri de Sol i Aire celebrarà la Festa Major l'últim cap de setmana de juliol on la joventut i el futur del territori hi tindran un gran protagonisme. En aquest sentit, el pregó anirà a càrrec de dos joves nascuts al barri que exposaran la seva visió de l'indret. Les activitats programades estan pensades per reunir els veïns en família al voltant d'un sopar, de la música i d'activitats dirigides als més petits.

La Festa Major continua proposant alguns clàssics com els sopars de germanor, la baixada de cotxes casolans i nits de música. Aquesta 16a edició de la festa grossa incorpora una exposició fotogràfica amb els horts dels veïns com a protagonistes acompanyada d'una mostra de les seves collites.

Íngrid González i Pau Mestre, dos joves nascuts a Sol i Aire seran els encarregats d'encetar la festa amb la lectura del pregó. El membre de la comissió de festes de Sol i Aire Manel Soler ha explicat que d'aquesta manera volen donar per tancada l'etapa reivindicativa del barri. Són declaracions a Cugat.cat.

Manel Soler

Les reivindicacions ja s'han acabat i volem donar pas al futur. Per això, els pregoners seran el futur de Sol i Aire.



L'últim divendres de juliol començarà la festa que es tancarà diumenge amb la ja tradicional demostració del Grup d'Autoprotecció contra incendis de Sol i Aire.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.