La Guitza denuncia al carrer que l'Ajuntament els porti a judici per celebrar una calçotada sense autorització


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza ha realitzat aquest dissabte una acció informativa al carrer Santiago Rusiñol per denunciar que l'Ajuntament els dugui a judici per celebrar la calçotada popular sense permís. Els membres del casal han desmentit les raons burocràtiques que esgrimeix el consistori i han reiterat que van acomplir correctament tots els tràmits administratius.

Vestits de calçots, alguns membres de La Guitza han protagonitzat aquest dissabte una acció de protesta al carrer. L'objectiu era informar a la ciutadania de la situació del Casal, que ha d'encarar un judici el proper 29 de juliol per haver celebrat una calçotada popular a la plaça Pep Ventura sense autorització del consistori. Els membres de l'entitat neguen haver incomplert els tràmits administratius per demanar els permisos i no entenen l'actuació de l'Ajuntament.

Bernat Pros

L'Ajuntament ens ha dit moltes coses: que vam entregar tard la instància, que faltaven papers... Però no és veritat. No entenem la seva actuació.


Els membres de La Guitza s'han adreçat al consistori en diverses ocasions per demanar explicacions, però no estan satisfets amb la resposta que han obtingut. Els joves desconfien de l'Ajuntament quan diu que no es presentarà al judici i asseguren que continuaran denunciant la seva situació fins que es retiri la denúncia. Bernat Pros.

Bernat Pros

Primer van dir que retirarien la denúncia, però després van dir que no podien. Ara ens diuen que no es presentaran al judici, però no ens refiem i continuarem denunciant.


Des de La Guitza asseguren que la seva situació és una prova de la política de l'Ajuntament envers les entitats i els col·lectius de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.