La segona nit cubana, el teatre i l'actuació de Castellers són els actes més seguits de la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

Centenars de persones de totes les edats han participat, des de divendres i fins ahir a la nit, a la festa major de Mira-sol. La comissió de festes ha valorat molt positivament el grau d'implicació dels veïns del districte a les activitats de la festa. La segona Nit Cubana, el muntatge del grup Mira-sol Teatre i l'actuació dels castellers de Sant Cugat han estat alguns dels actes més concorreguts.

La festa major de Mira-sol ha aconseguit fer sortir al carrer a molts veïns del districte, de totes les edats, per gaudir de la quinzena d'activitats que s'han celebrat des de divendres. Des de la comissió de festes s'ha valorat molt positivament el nivell de participació dels mirasolencs a totes les activitats programades i s'ha destacat el valor integrador de la festa major. Escoltem Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

Ha anat molt bé. El que més valorem és la participació perquè creiem que els veïns han d'entendre que som un districte amb unes peculiaritats pròpies.


Els més petits han pogut divertir-se a la gran fira de jocs populars, Juguem Jugant, que s'ha celebrat aquest diumenge, i a la matinal infantil de dissabte, que ha aplegat pallassos, animació i fins i tot una festa de l'escuma. Els grups locals Norwich i Shitting Milks han posat la nota musical per al públic jove, o no tant jove, que ha assistit al concert de rock de divendres. El muntatge del grup Mira-sol Teatre, titulat 'Arsènic i puntes de coixí', ha estat una altra de les activitats destacades, i ha aplegat prop de 400 persones al pati del Casal. El toc exòtic i caribeny l'ha donat la segona Nit Cubana, que ha repetit l'èxit de l'any passat. Ho explica Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

La nit Cubana ha anat fantàstica perquè hi havia el precedent de l'any passat.


La jornada d'ahir, que ha servit per cloure la festa, ha estat una de les més participatives. Unes 200 persones s'han pujat a la bici per participar, al matí, a la tradicional bicicletada popular pels carrers de Mira-sol. A la tarda, els Castellers de Sant Cugat han ofert una actuació en què han aconseguit descarregar un 3 de 7. La darrera cita ha estat, un any més, la cantada d'havaneres. Unes 500 persones s'han reunit a la plaça del Casal per escoltar les cançons del grup La Veu dels Pescadors i acomiadar-se, amb el gust dolç del rom cremat, de la festa major de Mira-sol fins l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.