Outlet Viatges obrirà una agència de viatges a la ciutat


  • Comparteix:

L'agència obrirà a mitjans d'agost / Font: santcugatencs.blogspot.com

L'agència obrirà a mitjans d'agost / Font: santcugatencs.blogspot.com

Outlet Viatges inaugurarà a mitjans d'agost una agència de viatges al carrer de Sant Antoni de la nostra ciutat. Amb 20 agències arreu de l'Estat espanyol, l'empresa es caracteritza per tenir un cercador d'hotels i de vols propi buscant el mètode 'outlet', és a dir, intentant trobar les ofertes menys comunes. El fundador de l'agència, Jordi Alcaraz, de 17 anys, descriu l'empresa com a 'personalitzada, econòmica i al gust del client'.

Una de les claus d'Outlet Viatges és que l'empresa busca reduir a la mínima expressió els intermediaris, amb els seus buscadors propis.

Segons ha explicat el seu fundador, Jordi Alcaraz, Sant Cugat és una bona zona per muntar una agència de viatges, tot i que la ciutat ja en registra una desena. En aquest sentit, Alcaraz ha assegurat que engeguen aquest projecte amb positivisme. Alcaraz ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat què ofereix l'empresa.

Jordi Alcaraz

Sempre busquem el mètode 'outlet', allò fora del comú. També oferim viatges a mida.


El gran suport jurídic i uns bons assessors i comptables han estat les claus, segons Alcaraz, que han permès a un noi de 17 anys fundar una empresa com Outlet Viatges. Jordi Alcaraz ha explicat que va fundar l'agència de viatges, que ja compta amb una vintena de seus arreu de l'Estat espanyol, ja que li agradava buscar i planificar els viatges familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.