L'Associació de Veïns de Coll Favà diu que encara espera unes disculpes de l'Ajuntament


  • Comparteix:

José Antonio Jorques i Carles Gassiot.

José Antonio Jorques i Carles Gassiot.

L'Associació de Veïns de Coll Favà ha anunciat mobilitzacions pel setembre en cas que l'Ajuntament no es disculpi per haver ubicat la fira de Festa Major al barri. L'entitat sosté que el trencament del pacte, que asseguren mantenien amb el consistori per situar la fira al barri cada 2 anys, perjudicarà les relacions amb l'Ajuntament, si aquest no mou fitxa.

Tres setmanes després que la Fira de Festa Major passés per Coll Favà, l'associació de veïns del barri s'han cansat d'esperar, diuen, una explicació per part de l'Ajuntament. Els veïns no entenen que l'Ajuntament mantingui aquesta actitud després d'incomplir un pacte segons el qual l'administració es comprometia a ubicar la fira cada dos anys.

El president de l'associació, José Antonio Jorques, ha afirmat que els veïns tenen por que, arran d'aquest incident, el consistori es desentengui dels problemes de l'entitat veïnal. Però, per sobre de tot, els veïns demanen una disculpa per part de l'Ajuntament. Si no, l'entitat sortirà al carrer, tal i com diu José Antonio Jorques:

José Antonio Jorques

Al setembre establirem quines seran les mobilitzacions que farem, en cas que no hi hagi una discupa per part de l'Ajuntament


El portaveu de l'associació,Joan Carles Gassiot, ha afirmat que ara és el moment perquè l'Ajuntament i l'entitat veïnal fixin les bases d'una nova relació. Segons Gassiot, la confiança mútua és imprescindible per asseure's parlar:

Joan Carles Gassiot

Volem que demanin disculpes i així recuperaran la confiança que teníem depositada en l'Ajuntament


Els veïns s'han queixat que l'Ajuntament no els informés del tall de la Ronda Nord a causa de la construcció d'un pas soterrani per a vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.