Ricard Bahí, nou director de l'Escola Thau Sant Cugat


  • Comparteix:

Ricard Bahí té una llarga trajectòria en l'àmbit de l'ensenyament

Ricard Bahí té una llarga trajectòria en l'àmbit de l'ensenyament

Ricard Bahí, antic director d'educació infantil de l'Escola Thau Barcelona, ha estat nomenat nou director de l'Escola Thau Sant Cugat. Agafa així el relleu de Teresa Triadú, que d'ara en endavant exercirà com a secretària adjunta a la Direcció General de la Fundació Privada de la Institució Cultural del CIC (ICCIC), a la qual pertany el grup d'escoles Thau.

El nou director del centre Thau de Sant Cugat és mestre d'Educació General Bàsica, mestre de català i diplomat en Management. Fins ara havia ocupat el càrrec de director a l'Escola Thau Barcelona, fet que li ha permès assolir experiència per tal de desenvolupar al centre actual les tasques pròpies d'un director pedagògic.

El nou director del centre Thau de Sant Cugat, Ricard Bahí, explica la seva visió del canvi de centre.

Ricard Bahí

De dirigir infantil a portar una escola amb totes les etapes reglades hi ha una gran diferència. A nivell de gestió, treballar en equip facilita molt les coses.



L'Escola Thau Sant Cugat pertany a la Institució Cultural del CIC, que comprèn tots els nivells del sistema educatiu. El 1994, un grup de famílies santcugatenques que se sentien identificades amb el projecte educatiu de Thau van proposar a l'ICCIC, titular de l'Escola Thau Barcelona, la creació d'una Escola Thau a Sant Cugat. L'1 de juny de 1995 s'iniciava el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.