Les reserves d'aigua del sistema Ter-Llobregat, a només sis punts de la màxima capacitat


Temes relacionats

Els embassaments del Ter-Llobregat superen el 83% de la seva capacitat (20/ago/09)


  • Comparteix:

El sistema Ter-Llobregat abasteix la ciutat

El sistema Ter-Llobregat abasteix la ciutat

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat, que abasteixen Sant Cugat, gairebé arriben al 94% de la seva capacitat, segons dades de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Les reserves d'aigua en aquesta conca superen en 11 punts percentuals el nivell que tenien fa just un any. En global, els pantans de les conques internes de Catalunya se situen en el 87% de la seva capacitat.

Els embassaments que abasteixen Sant Cugat se situen 30 punts percentuals per sobre de la mitjana dels darrers 10 anys en aquestes dates. En concret, respecte l'any passat, la capacitat dels pantans del sistema Ter-Llobregat ha crescut 11 punts fins a escalar al 93'6% de la seva capacitat.

Les conques internes de Catalunya són al 87% de la seva capacitat. En concret, els embassaments del sistema Ter-Llobregat són el pantà de Sau (al 84,9% de la seva capacitat), Susqueda (93,1%), la Baells (93,6%), la Llosa del Cavall (99,5%) i Sant Ponç (97%).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.