L'alcalde es felicita perquè l'obtenció de partit judicial per Sant Cugat permetrà tenir comissaria dels Mossos


  • Comparteix:

Lluís Recoder ha insistit al llarg del mandat en aquesta petició.

Lluís Recoder ha insistit al llarg del mandat en aquesta petició.

L'alcalde s'ha felicitat perquè finalment el govern espanyol hagi aprovat que Sant Cugat tingui partit judicial propi i ha recordat que aquest èxit és fruït de llargues negociacions amb la Generalitat i el ministre de Justícia. Lluís Recoder també s'ha mostrat satisfet pel fet que el partit judicial comportarà la ubicació d'una comissaria dels Mossos a la ciutat.

L'anunci fet per la consellera Núria De Gispert a Sant Cugat ha estat molt ben rebuda per l'alcalde. Recordem que la demanda d'un jutjat d'instrucció a la ciutat que evités els desplaçaments a Rubí ha estat un dels cavalls de batalla de l'Ajuntament de Sant Cugat. Escoltem Lluís Recoder:

Lluís Recoder

És una bona noticia perquè fa temps que hi estem treballant i negociant amb la Generalitat i amb Madrid. Estic content per la ciutat i pels que hi ha treballat.


L'alcalde ha assenyalat que la presència d'un partit judicial propi beneficia doblement la ciutat, ja que pot comportar la creació d'una comissaria dels mossos al municipi:

Lluís Recoder

A l'hora del desplegament del Mossos al 2006 vol dir que tindrem Comissaria. Sinstal·len on hi ha partit judicial.


La Generalitat va emetre l'any passat un informe positiu a la creació dels jutjats de Sant Cugat i a la modificació del mapa de municipis de l'actual partit judicial de Rubí .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.