AVAN organitza unes vacances per persones afectades de danys cerebrals i els seus cuidadors


  • Comparteix:

L'Associació Amics Vallès de la Neurologia han organitzat per aquest estiu un nou espai de diversió per aquelles persones que pateixen algun dany cerebral greu així com pels seus familiars i cuidadors. Es tracta del programa 'Vacances de l'Espai Jove' on es combinen les activitats terapèutiques amb d'altres de lúdiques i de descans.

Del 3 al 10 d'agost almenys una dotzena de famílies podran gaudir d'aquest programa de convivència sota la tutela de diferents professionals. Es tracta d'un pla exhaustiu que pretén facilitar el procés de recuperació dels malalts a través d'activitats lúdiques. El programa també beneficiarà els familiars ja que tindran la possibilitat d'establir contacte amb persones en la seva mateixa situació com explica el president d'AVAN, Miquel Aguilar.

Miquel Aguilar

Es tracta que les famílies convisquin amb persones que es troben en la seva mateixa situació.


De moment una dotzena de famílies de la comarca s'han apuntat a aquestes colònies que tindran lloc a la comarca d'Osona però el nombre d'inscripcions és ampliable en 6 famílies més. Seran 7 dies on tots els participants gaudiran d'activitats especialment pensades per a ells. En dóna més detalls Miquel Aguilar.

Miquel Aguilar

Hi ha activitats específiques per als malalts però també per les famílies.


Les "Vacances de l'Espai Jove" prenen com a models algunes experiències que s'ha fet a d'altres comunitats de l'Estat Espanyol així com en alguns països europeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.