Sant Cugat valida una butlleta guanyadora de 756.000 euros en el sorteig de l'Euromillón


  • Comparteix:

La butlleta es va validar a l'administració de la carretera de Cerdanyola

La butlleta es va validar a l'administració de la carretera de Cerdanyola

Una administració de la loteria de l'Estat espanyol, situada a Sant Cugat, ha venut aquest divendres una butlleta encertant de l'Euromillones. A hores d'ara, encara no se sap qui és el destinatari dels 756.000 € del premi.

L'establiment receptor de la loteria de l'estat número tres de Sant Cugat, situat a la cantonada del Passeig de Torre Blanca amb l'Avinguda Cerdanyola, ha validat aquest divendres una de les quatre butlletes guanyadores de segona categoria del sorteig Euromillones, amb premi de 756.000 €. El guanyador o guanyadora, encara desconegut, no s'ha presentat a l'administració santcugatenca, tot i que pot no fer-ho i cobrar el seu premi directament a l'administració central.

El gerent de l'establiment receptor que ha validat el premi, Pere Marín, ha explicat el procediment que s'hauria de seguir en cas que es presentés el guanyador i ha expressat el seu desig que el premi es quedi al barri.


Pere Marín

Li direm que li ha tocat aquest premi, li ensenyarem com cobrar-lo i ell ens dirà si podem divulgar qui és. Espero que sigui algú del barri.



El premi de primera categoria, de 28 milions d'euros, ha estat validat a Bèlgica, ja que es tracta d'una loteria d'àmbit europeu. L'Euromillones és un sorteig actiu en què els concursants proven d'encertar una sèrie de números i els diners recaptats es distribueixen en funció del nombre d'encerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.