Sant Cugat valida una butlleta guanyadora de 756.000 euros en el sorteig de l'Euromillón

La butlleta es va validar a l'administració de la carretera de Cerdanyola

Societat

Publicat el 3/ago/10 per Laura Mont

Una administració de la loteria de l'Estat espanyol, situada a Sant Cugat, ha venut aquest divendres una butlleta encertant de l'Euromillones. A hores d'ara, encara no se sap qui és el destinatari dels 756.000 € del premi.

L'establiment receptor de la loteria de l'estat número tres de Sant Cugat, situat a la cantonada del Passeig de Torre Blanca amb l'Avinguda Cerdanyola, ha validat aquest divendres una de les quatre butlletes guanyadores de segona categoria del sorteig Euromillones, amb premi de 756.000 €. El guanyador o guanyadora, encara desconegut, no s'ha presentat a l'administració santcugatenca, tot i que pot no fer-ho i cobrar el seu premi directament a l'administració central.

El gerent de l'establiment receptor que ha validat el premi, Pere Marín, ha explicat el procediment que s'hauria de seguir en cas que es presentés el guanyador i ha expressat el seu desig que el premi es quedi al barri.


Pere Marín

Li direm que li ha tocat aquest premi, li ensenyarem com cobrar-lo i ell ens dirà si podem divulgar qui és. Espero que sigui algú del barri.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El premi de primera categoria, de 28 milions d'euros, ha estat validat a Bèlgica, ja que es tracta d'una loteria d'àmbit europeu. L'Euromillones és un sorteig actiu en què els concursants proven d'encertar una sèrie de números i els diners recaptats es distribueixen en funció del nombre d'encerts.