Talls a la línia S1 de Ferrocarrils


  • Comparteix:

L'estació de Ferrocarrils de Sant Cugat

L'estació de Ferrocarrils de Sant Cugat

Els santcugatencs que siguin usuaris de la línia S1 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que va des de Plaça de Catalunya fins a Terrassa-Rambla, trobaran que el servei estarà tallat per obres des de l'estació de Les Fonts fins a Terrassa. Els passatgers podran recórrer la distància entre les dues parades amb autobusos substitutoris que habilitarà FGC. El servei estarà interromput des del proper diumenge fins al 17 d'agost, ambdós inclosos.

Aquesta interrupció del servei de la línia S1 és conseqüència de les obres de perllongament de la línia del Vallés fins a Can Roca. Els treballs també serviran per millorar la via i la catenària a l'estació de Terrassa-Rambla. La decisió de tallar el tram en aquesta època de l'any correspon a la baixa afluència de viatgers que té el servei, d'aquesta manera, s'intenta minimitzar el nombre d'afectats.

Les altres línies de Ferrocarils que passen pel Vallès no es veuran afectades per aquestes obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.