Sant Cugat se solidaritza amb el poble sarhauí i penja la seva bandera durant l'estada dels nens acollits en famílies


  • Comparteix:

La bandera del Sàhara onejarà fins que marxin els nens acollits.

La bandera del Sàhara onejarà fins que marxin els nens acollits.

L'alcalde ha rebut al saló de plens de l'ajuntament el grup de nens sahrauís que passen l'estiu amb famílies santcugatenques. Durant la recepció, Lluís Recoder ha expressat el seu desig que el Sàhara aconsegueixi la seva independència.

La rebuda a l'ajuntament ha coincidit amb l'arribada dels dos nens que faltaven. Aquest any, el 5è d'encà que el programa es va posar en marxa, han pogut venir una desena de nens. A la recepció també hi han assistit els pares d'acollida que expressaven el seu desig que cada cop puguin venir més infants. Segons la Lucía, la mare d'una família d'acollida, es tracta d'una experiència meravellosa.

Lucía

És una experiència molt enriquidora tant pels nens com per nosaltres, les famílies. Considero que estic aprenent molt d'ells.


Durant la seva estada, els petits han fet tot tipus d'activitats. La major part dels matins van als casals d'estiu de la ciutat on conviuen amb els infants santcugatencs i les tardes les omplen amb tot tipus d'iniciatives que s'empesquen els pares. Dos cops per setmana queden tots junts. La major part dels nens gaudeixen de bona salut i s'han integrat molt bé.

L'alcalde ha volgut reiterar el seu desig de què els nens es trobin com a casa entre nosaltres. És per això i mentre duri la seva visita, la bandera sahrauí onejarà al balcó de l'ajuntament. Lluís Recoder també s'ha manifestat a favor de la independència del poble sahrauí.

Lluís Recoder

Espero que quan us anem a veure, poguem anar al vostre país, allà on no vau poder nèixer.


En acabar de la recepció, l'alcalde ha fet entrega a tots els nens d'un parells d'obsequis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.