La informació sobre la línia R7 de Rodalies de Catalunya al mòbil


  • Comparteix:

Imatge de l'estació de Rodalies de Catalunya a Sant Cugat

Imatge de l'estació de Rodalies de Catalunya a Sant Cugat

Els sancugatencs que utilitzin la línia R7 de Rodalies de Catalunya ja poden consultar els itineraris, combinacions i estat del servei de trens a través del telèfon mòbil. Els viatgers de tota la xarxa de Rodalies podran fer les seves consultes a través de la web http://gencat.mobi/rodalies. Una de les millores de la consulta és que els passatgers poden saber l'estat del servei en el moment que ho necessitin.

La web de Rodalies de Catalunya es pot consultar ja des del mòbil. Els usuaris poden consultar els horaris i itineraris de totes les linies de Rodalies i poden obtenir informació sobre la data i hora aproximada del viatge.

Pròximament s'adaptarà la pàgina web perquè incorpori informació sobre les tarifes dels diferents trajectes i els preus dels abonaments. La bústia de suggeriments es podrà utilitzar també directament des del mòbil.

L'estació de Rodalies de Sant Cugat del Vallés es va inaugurar al 2005 i té una mitjana d'uns 15.500 passatgers diaris. Actualment, té una correspondència no directe amb la nova línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Volpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.