Un veí de Sant Cugat, detingut acusat de tràfic de cocaïna


  • Comparteix:

Material intervingut pels Mossos d'Esquadra

Material intervingut pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut divendres passat dues persones a Sant Cugat acusades de tràfic de cocaïna, una d'elles veïna de la ciutat. El cos policial va investigar un domicili de la ciutat després de rebre informacions que indicaven que es tractava d'un punt de venda de substàncies estupefaents. Durant el registre al domicili, el mossos van intervenir 10 grams de cocaïna, dues balances de precisió i 300 euros en efectiu.

Els detinguts són dos joves de 29 i 31 anys veïns de Sant Cugat i Ripollet, respectivament. El jove amb domicili a Ripollet ha ingressat a la presó de manera provisional, mentre que el jove santcugatenc resta en llibertat amb càrrecs.

Segons els Mossos d'Esquadra, la investigació de la vivenda santcugatenca va començar arran d'informacions que assenyalaven el domicili com un punt de venda d'estupefaents. La darrera setmana de juliol es va procedir a la investigació a partir de la qual el cos policial va demanar l'ordre judicial d'entrada i escorcoll que ha tingut lloc aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.