Les piscines de la ciutat obren durant tot l'estiu


  • Comparteix:

Les piscines obren cada dia durant tot l'agost

Les piscines obren cada dia durant tot l'agost

Les piscines municipals a l'aire lliure obren durant tot l'estiu. Fins al 5 de setembre, les piscines del Parc Central i la Floresta obren de dilluns a divendres d'11 del matí a dos quarts de vuit del vespre, i dissabtes i diumenges d'11 del matí a set de la tarda. La piscina de Valldoreix obre de dilluns a diumenge de vuit del matí a 10 de la nit.

Durant tot l'agost, les piscines del Parc Central i la Floresta obren les seves portes cada dia, festius inclosos. Els dies laborables l'horari és d'11 del matí a dos quarts de vuit del vespre i els caps de setmana i festius tanquen mitja hora abans, a les set de la tarda. La piscina de Valldoreix obre de dilluns a diumenge de vuit del matí a les 10 de la nit.

El preu de l'entrada per a majors de 17 anys és d'entre 3 i 4 euros, en funció de la piscina. L'entrada per a nens d'entre 6 i 16 anys costa entre 2 i 3 euros, mentre que l'entrada per a nens d'entre 3 i 5 anys val 1,25 euros. Els menors de 2 anys tenen l'entrada gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.