Gran diversitat de cursos a la ciutat de cara al setembre

Ioga i pilates són dues propostes per aquells que vulguin experimentar un creixement personal

Societat

Publicat el 12/ago/10 per Núria Juanico

La Casa de Cultura, el Casal de Joves TorreBlanca i els casals dels districtes ofereixen una gran diversitat de cursos de cara a setembre. Dibuix i còmic, imatge i protocol, i ioga i fotografia són algunes de les propostes dels equipaments, que obren les inscripcions a partir del 6 de setembre. A més, enguany s'estrena l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC), que començarà el curs a l'octubre.

La Casa de Cultura presenta novetats per aquesta tardor, com els cursos per aprendre alemany i àrab, tallers d'alimentació, un tast de vins per varietats i un taller d'automaquillatge i cura de la pell, entre altres activitats. Els amants de la literatura també poden assistir a un curs sobre narració de viatges i a un on s'estudia el cinema a través de la literatura. A més, l'equipament municipal segueix amb les propostes de l'any passat, com els cursos de pintura, fotografia, informàtica i patchwork.

El Casal de Joves TorreBlanca proposa des d'un taller de dansa contemporània fins a cursos de còmics, cinema i videoclips. Els casals culturals de Mira-Sol, la Floresta i les Planes centren les seves activitats en quatre àmbits: expressió, amb cursos de dansa i ritme; creixement personal, amb propostes com el ioga i pilates; coneixements, amb l'aprenentatge de llengües estrangeres i història; i infància i família, on els participants compartiran experiències sobre pares i fills.

Les inscripcions a tots els cursos comencen el 6 de setembre i, en el cas de la Casa de Cultura i els casals dels districtes, acaben el 24 de setembre. Totes les propostes donaran el tret de sortida entre el 4 i l'11 d'octubre.