Es disparen els robatoris a cotxes a l'AP-7 amb el mètode 'peruà'


  • Comparteix:

Robatori amb mètode peruà / Font: Youtube.com

Robatori amb mètode peruà / Font: Youtube.com

Els robatoris amb l'anomenat mètode 'peruà' s'han disparat a l'AP-7 en el tram entre Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal amb motiu de l'època estival. Les principals víctimes són els turistes, que fan cas dels lladres quan aquests els fan senyals perquè aturin el vehicle i després els roben. L'alcalde, Lluís Recoder, considera que aquests casos perjudiquen la imatge del país i demana al departament d'Interior que posi fre a la situació.

Els informes dels Mossos d'Esquadra, als quals ha tingut accés l'alcalde, mostren com les vacances han fet augmentar aquest tipus de robatoris en aquesta zona. Cada dia, es poden arribar a comptabilitzar entre vuit i 10 casos de robatoris a vehicles en el tram de l'autopista que connecta la nostra ciutat amb els municipis veïns de Rubí i Castellbisbal.

Lluís Recoder assegura que els Mossos i el departament d'Interior tenen accés a les dades i que han d'actuar amb contundència per aturar els robatoris. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Demano a Interior que posi fil a l'agulla i acabi amb aquesta situació intolerable. Perjudica la imatge d'un país que confia en el turisme per esmorteir els efectes de la crisi econòmica.



Recoder considera que el número de casos podria ser molt major ja que les dades a les quals ha tingut accés són de tan sols un tram de l'AP-7 i hi ha molts turistes que no denuncien els robatoris.

Lluís Recoder

Tenim coneixement dels fets denunciats en aquest tram, segur que n'hi ha més dels que coneixem.


Amb el mètode 'peruà' els lladres punxen la roda del vehicle de la víctima i, posteriorment, li ofereixen ajuda, aprofitant per sostreure els efectes de l'interior del turisme. També fan veure que demanen ajuda amb un plànol o mapa a la mà i en ocasions obliguen a parar els conductors quan, en avançar-los, els fan senyals simulant que tenen una avaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.