L'Escola Oficial d'Idiomes obre les preinscripcions el 30 d'agost


  • Comparteix:

Web de l'EOI Sant Cugat

Web de l'EOI Sant Cugat

Els santcugatencs que es vulguin preinscriure a l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de la ciutat per al curs vinent ho poden fer a partir del 30 d'agost i fins el 3 de setembre a través d'internet, i el 2 i el 3 de setembre a l'escola. Els alumnes nous entraran en un sorteig per fer el test de nivell, que tindrà lloc el 8 de setembre. Els resultats de l'adjudicació de places es coneixeran el 10 de setembre.

Els alumnes nous de l'EOI han de preinscriure's entre el 30 d'agost i el 3 de setembre per entrar en un sorteig per fer el test de nivell. Un cop passada la prova, els alumnes entraran en un nou sorteig per l'assignació de places. A partir del 10 de setembre, les persones inscrites podran saber si han estat admeses a l'escola, en reserva o excloses. En cas que hagin estat admesos, els nous alumnes podran formalitzar la matrícula del 13 al 17 de setembre.

Tota la informació sobre les preinscripcions i la matrícula es pot trobar a la web de l'escola, Eoisantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.