Intermon Oxfam demana la col·laboració de Sant Cugat per ajudar la població pakistanesa


Temes relacionats

Sant Cugat acollirà la 1a edició a l'Estat espanyol de la cursa solidària d'Intermón Oxfam ( 1/jun/10)

Lluís Camacho: 'Intermón ha d'estar a l'alçada de la grandesa del procés de canvi que protagonitzen els bolivians' ( 4/mai/10)

El director d'Intermón Oxfam a Bolívia visita Sant Cugat (29/abr/10)


  • Comparteix:

Ton Marimon, en una imatge d'arxiu a Cugat.cat

Ton Marimon, en una imatge d'arxiu a Cugat.cat

La delegació local d'Intermón Oxfam fa una crida a la solidaritat dels santcugatencs per recaptar fons pels més de 20 milions de pakistanesos víctimes de les inundacions dels darrers dies. L'ONG denuncia que l'arribada de fons per a la resposta humanitària està sent lenta comparada amb altres situacions similars, i destaca que les Nacions Unides ja han qualificat el desastre com la pitjor crisi humanitària del món en aquest moment.

Intermón Oxfam vol posar èmfasi en què l'arribada de fons per fer front a les inundacions del Pakistan s'està desemborsant de forma molt lenta. Segons dades de l'ONU, s'han aconseguit menys de 45 milions d'euros, el que suposa un total de prop de tres euros per persona. Aquestes xifres disten molt dels imports recaptats en altres catàstrofes humanitàries, com el terratrèmol del 2005 també al Pakistan i el terratrèmol d'Haití.

El coordinador local d'Intermón Oxfam, Ton Marimon, ha fet una crida a la col·laboració de la població santcugatenca. Són declaracions a Cugat.cat.

Ton Marimon

Animaria tots els santcugatencs a què col·laborin a través dels diferents comptes bancaris i que demanin el compte d'Intermón Oxfam per fer donacions.


Marimon també ha explicat que la delegació d'Intermón a la ciutat està estudiant amb l'Ajuntament la possibilitat d'organitzar alguna activitat per recaptar fons per la població pakistanesa al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.