L'AFAV proporcionarà ajuts a malalts d'alzheimer que no poden accedir a tractaments


Temes relacionats

La música i solidaritat santcugatenca recapten més de 6.000 euros per a l'AFAV (18/gen/10)


  • Comparteix:

Els malalts d'alzheimer podran accedir a tractaments cognitius a través d'aquests ajuts

Els malalts d'alzheimer podran accedir a tractaments cognitius a través d'aquests ajuts

L'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV) destinarà la recaptació del concert 'Música per a la solidaritat' d'aquest any a ajudes econòmiques perquè els malalts puguin accedir a tractaments cognitius. La iniciativa, que es posarà en marxa a l'octubre, és un projecte comú entre l'AFAV i la Creu Roja, que acull tallers en grup on es treballa la memòria i l'orientació, entre altres aspectes.

Els diners recaptats al concert 'Música per a la solidaritat 2010', que va tenir lloc el gener passat al Rotary Club, es destinaran a ajudes econòmiques perquè tots els malalts d'alzheimer es puguin sotmetre a tractaments d'estimulació cognitiva. Els malalts podran rebre ajudes totals o parcials en funció de la seva situació econòmica fent una petició a l'AFAV.

La presidenta de l'AFAV, Isabel Martínez, ha explicat en declaracions a Cugat.cat quin és l'objectiu d'aquestes ajudes econòmiques.

Isabel Martínez

Són ajudes per a famílies que no poden enviar els seus malalts a centres d'estimulació cognitiva. Volem ajudar-los econòmicament.


L'AFAV preveu començar a donar les ajudes entre finals de setembre i principis d'octubre. Els tallers d'estimulació cognitiva es fan cada dia al matí i a la tarda al centre de dia de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.