Una tòmbola i dues conferències serviran per celebrar el Dia Mundial de l'Alzheimer


  • Comparteix:

La tómbola de l'AFAV en una edició anterior

La tómbola de l'AFAV en una edició anterior

Una tómbola amb regals de tota mena i dues conferències són les principals activitats que l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV) prepara per celebrar el Dia Mundial de la malaltia. L'entitat ubicarà durant tot el dia una parada a la plaça dels Quatre Cantons, on els santcugatencs podran comprar un número que s'intercanviarà per algun producte de la tómbola. Diverses empreses i comerços han fet arribar durant els últims mesos alguns dels seus productes a l'AFAV, que reunirà totes les donacions amb l'objectiu de recaptar fons per ajudar els malalts.

La presidenta de l'AFAV, Isabel Martínez, ha explicat a Cugat.cat que el Dia Mundial de l'Alzheimer, que se celebrarà el 18 de setembre, és un esdeveniment important per a l'associació.

Isabel Martínez

La tómbola va significar l'any passat un 36% dels diners recaptats per ajudar els familiars. Amb això seguim mantenint els serveis als malalts.


L'AFAV també ha organitzat dues xerrades per parlar de l'Alzheimer i informar els ciutadans sobre aquesta malaltia. La primera tindrà lloc el dimarts 21 la Casa de Cultura, que acollirà la conferència 'Memòria. De l'envelliment a la malaltia', a càrrec del doctor i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Salvador Altimir. La segona xerrada serà dimarts 28 al Centre Cívic de Mira-Sol, on la pedagoga Rosalina Sicart oferirà un col·loqui sobre com conviure amb l'Alzheimer. Durant l'acte, organitzat per la Taula de Malalties Neurològiques, es presentarà el documental 'Conviure amb l'Alzheimer', elaborat per Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.