El peatge dels túnels de Vallvidrera es cobra al mateix preu tot i les restriccions de trànsit


Temes relacionats

Els túnels de Vallvidrera pateixen restriccions de trànsit per obres ( 9/ago/10)

Els vehicles amb tres o més passatgers paguen un 20% menys al peatge de Vallvidrera i la resta pateix un augment del preu ( 2/jul/10)


  • Comparteix:

Peatge dels túnels de Vallvidriera

Peatge dels túnels de Vallvidriera

El peatge dels túnels de Vallvidriera (C-16) es cobra al mateix preu tot i les restriccions de trànsit que pateix la via a causa de les obres de millora que s'hi estan duent a terme. Fins el 22 d'agost, el trànsit es desvia per les calçades laterals i per la carretera de Vallvidrera a Sant Cugat (BV-1462), però la taxa és la mateixa encara que no es realitzi tot el trajecte per l'autopista.

Els treballs de millora consisteixen en renovar les barreres i asfaltar el tram entre la Via Augusta de Barcelona i el final de l'eix dels túnels. Les millores a la calçada de la carratera C-16, que tenen un cost de 3,2 milions d'euros, s'allargaran fins aquest diumenge. Durant aquest temps, el trànsit es desvia per les calçades laterals i per la carretera BV-1462 a l'alçada de l'entrada i la sortida 11, de la Floresta. Encara que el trajecte que es realitzi pels túnels no sigui complet i una part es faci per la carretera, el cobrament del peatge és de 3,64 euros a les hores punta i 3,24 euros a les hores vall, el mateix import que habitualment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.